Az egész éves készülődés és 9 napnyi versengés után végre kiderül, kik lesznek a 2016-os POSZT díjazottjai! Ünnepeljen a nyertesekkel! 

DÍJKIOSZTÓ GÁLA

NORMÁL JEGY: 1500 FORINT (GÁLA)

Jegyvásárlás ITT

Az idei évtől a POSZT díjátadó gálája a Kodály Központban kerül megrendezésre. Az ünnepélyes díjkiosztó vadonatúj műsorstruktúrával, bejátszásokkal, összefoglaló klippekkel, meglepetés sztárvendégekkel, és számos fellépővel várja a vendégeket – az 1500 forintért árusított jeggyel ez a műsor a nézőtérről megtekinthető. 

A számos fellépő és sztárvendég közreműködésével készülő gálán fellép többek közt: Almási Éva, Balázsovits Edit, Piros Ildikó, Farkas Gábor Gábriel, Szente Vajk és a Pécsi Balett. Műsorvezető: Szente Vajk. És hogy kik adják át a díjakat? Nos, az meglepetés! 
 

PRÉMIUM JEGY: 4 900 FORINT (GÁLA+VACSORA+KONCERT+FOGADÁS A MŰVÉSZEKKEL - LIMITÁLT KIADÁS)

Jegyvásárlás ITT

És ez még mind semmi: egy teljes Kodályos jegy áráért, 5590 forintért PRÉMIUM JEGYET lehet vásárolni, amellyel a nézőtér előtt elhelyezett asztaloknál, a színházi szakma legjelesebb művészei, illetve a díjazottak között foglalhatnak helyet, sőt: a jegy árában benne van a gála után rendezett vacsora is, amelyet a vásárlók a művészek társaságában költhetnek el. És ezzel még nincs vége: a PRÉMIUM JEGY birtokosai meghívást nyernek a Farkas Gábor Gábriel orfeum-koncertjével egybekötött, hajnalig tartó fogadásra is, amelyen welcome drinkkel fogadjuk őket, a művészeket, és a díjazottakat! És ez nem vicc: az idei POSZT végére bőven tartogattunk puskaport egy felejthetetlen görögtűzre! 5590 forintért: gála belépő az ünnepélyes díjátadó ünnepségre, az első sorba, a művészek asztalánál, utána welcome drink (Csalló kisüsti, eperfahordóban érlelt kajszi pálinka), három fogásos vacsora, és egy meghívó a koncerttel egybekötött, hajnalig tartó, kötetlen ünnepélyre és fogadásra.

És most jön a legjobb: azoknak a néhány igazi színházirajongónak, aki annyira szereti a világot jelentő deszkákat, hogy látatlanban, a műsor ismerete nélkül is jegyet vásárolt a gálára, úgy háláljuk meg odaadását, hogy jegyét a helyszínen AUTOMATIKUSAN PRÉMIUM JEGYRE CSERÉLJÜK!

Rendkívül limitált ajánlat: mindössze pár tucat prémium jegyet tudunk eladni.