OCHO MACHO

Az Ocho Macho egy 2003-ban, Kőszegen alakult magyar együttes, amely a reggae, a ska, a punk és a latin keveredéséből született, általuk „huppogásnak” hívott stílusú zenét játszik. Az együttes neve pedig spanyolul annyit tesz, „nyolc hím” (a fordítás egyébként bájosan és szándékosan helytelen, a pontos változat Ocho Machos lenne).

A zenekart 2003-ban alapították azzal a szándékkal, hogy Magyarország nyugati vidékén létrehozzanak egy bulizenekart. A népszerű bulislágerek játszása után az együttes hamarosan saját dalok komponálásába fogott.A tagság összetétele az évek során változott, de a zenekar mára már sorozatos telt házas bulikat produkál.

 

Számos külföldi fesztiválon megfordultak már Romániától Ausztrián át Németországig, olyan előadók előzenekaraként játszottak, mint a Gentleman vagy a Buena Vista Social Club, de vendégeskedett koncertjükön a Ska Cubano is. 2012 végén egy különleges dvd-vel lepték meg a közönséget, az Offline-on az egész évet felölelő, közvetlen, vidám hangulatú stúdió- és koncertfilmek láthatóak.

A KONCERT 60 PERCES