Kedves Nézőink!

A POSZT Versenyelőadásaira, A POSZT bemutatja rendezvénysorozat előadásaira, illetve a POSZT Fesztivál  programjaira a jegyek a Jegymesteren, valamint az alábbi irodákban vásárolhatóak meg.

A POSZT részletes Versenyprogramját itt találják, a Kodály Központban megtartott POSZT bemutatja produkciókrók és a Versenyt kísérő, Zsolnay Negyedben megrendezett POSZT Fesztivál programjairól pedig itt olvashatnak.

Sokan kérdezősködtök, milyen jegyet érdemes vásárolni a POSZT Fesztiválra. Összeszedtünk pár praktikus információt és gyakran ismétlődő kérdést, ami alapján könnyű dönteni:

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Melyik jegyet mikor érdemes választani?

NAPIJEGY

Mennyibe kerül? -> Normál: 2800 Ft / Diák és nyugdíjas: 1800 Ft

Hova és mikor mehetek be vele? -> Az adott napon minden Zsolnay Negyedben lévő előadásra

Mikor válasszam ezt a jegyet? -> Csak akkor, ha egy napra akarsz kilátogatni a Fesztiválra
▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂

3 NAPOS BÉRLET

Mennyibe kerül? -> Normál: 4500 Ft / Diák és nyugdíjas: 3200 Ft

Hova és mikor mehetek be vele? -> Három egymást követő napon a Zsolnay Negyed összes előadásáea.

Mikor válasszam ezt a jegyet? -> Ez a jegytípus már akkor is megéri, ha csak 2 napra szeretnél kilátogatni a Fesztiválra 
▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂

9 NAPOS BÉRLET

Mennyibe kerül? -> 6500 Ft

Hova és mikor mehetek be vele? -> A POSZT Fesztivál teljes ideje alatt, a Zsolnay negyed minden előadására beléphetsz vele

Mikor válasszam ezt a jegyet? -> Ezt a jegytípust azoknak ajánljuk, akik 4, vagy annál több napra szeretnének kilátogatni a Fesztiválra

A belépés a Fesztivál programjaira 6 éves kor alatt, illetve a Bagolykisasszony meséje című bábelőadás esetében 3 éves kor alatt ingyenes! 12 éves kor alatt a könnyűzenei programokra ingyenes a belépés! ​​​​​​​14 éves kor alatt a Fesztivál csak nagykorú felügyeletével látogatható.

▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂

JEGYEK, BÉRLETEK, KARSZALAGOK

Hol kapok karszalagot? -> A bejáratoknál és a Zsolnay Negyed infopontjainál érvényes jegyed/bérleted/vouchered lepecsetéljük, a cserébe, a csuklódra kapott karszalaggal pedig szabadon járhatsz ki-be a Fesztiválon.

Hogyan foglalhatok helyet az előadásokon? -> A POSZT Fesztivál játszóhelyein a program kezdete előtt egy órával belépésre jogosító sorszámokat adunk ki az érvényes jeggyel rendelkezőknek a játszóhely befogadóképességének határáig. A sorszámok nem helyre szólnak. Egy fő maximum négy sorszámot igényelhet, az igényléshez igazolni kell a jegyvásárlást. A sorszámokkal rendelkezők az előadás előtt fél órával foglalhatják el helyeiket.