Elindult a Pécsi Országos Színházi Találkozó versenyével párhuzamosan, a Kodály Központban megrendezésre kerülő POSZT Bemutatja programok jegyértékesítése. Íme a programok!

A Kodály Központ különböző nézőtéri zónáira szóló jegyek a megszokottnál olcsóbban, 5590/4590/3590 forintos áron vásárolhatók meg a Jegymesteren (www.jegymester.hu), kivéve a Don Pasquale című operaelőadásra, amelynek esetében a jegyár 6590/5990/4990 Ft. Az előadásokkal kapcsolatos részletes információk honlapunkon már elérhetőek.

A jegyvásárlással a nézők minden előadás esetében, automatikusan napijegyet is kapnak, amellyel aznap, a Zsolnay negyedben zajló POSZT fesztivál programjait is szabadon látogathatják.

A számtalan független, kőszínházi, régóta futó, kísérleti és improvizációs színházi előadást, szakmai beszélgetést, könnyűzenei, előadóművészeti, verses és slam estet, kiállítást és művészeti börzét kínáló POSZT Fesztivállal kapcsolatos aktuális információk honlapunkon szintén megtalálhatóak, a Fesztivál részletes programját hamarosan nyilvánosságra hozzuk.

Az idei POSZT Versenyprogramjának előadásaira árusított jegyek nagy része rekordidőn belül elfogyott: már csak néhány előadásra vásárolhatók jegyek. A POSZT a Kodály Központban megrendezésre kerülő programok jegyértékesítésének indulásával párhuzamosan nyereményjátékot is indít: azon látogatóink között, akik A POSZT bemutatja programkínálatát megosztják a Facebookon, kommentben pedig megírják, melyik előadásra a legkíváncsibbak, három páros jegyet sorsolunk ki az említett előadásra.